Voittoon vaaditaan sisukkuutta, tarkkuutta, taitoa... ja voimaa.

Lämpimästi tervetuloa jännittämään jälleen tämän vuoden kahdeksattatoista Power Jump-mestarin ratkeamista heinäkuun lopulla! Ensimmäisen kerran vuonna 2006 järjestetty kaksipäiväinen kilpailu kokoaa jälleen yhteen estemaailman kermaa ja tänä vuonna kunnian kruunata uusi Power Jump voittaja on saanut hoitaakseen Corbyn Riding Center. Esteratsastusjaoksen alainen mestaruuskilpa potkaistaan käyntiin 29.07.2023 kello 9:00, jolloin aloitetaan hurjakvaalikamppailu kohti PJ-arvoluokkaan pääsemistä. 30.7.2023 jatketaan uusintojen parissa ja illan aikana selviää myös kuka vie tänä vuonna paljon himoitun PJ-pystin. Ilta jatkuu vielä After riden merkeissä kauniissa puutarhassa, jossa toivottavasti kuullaan niin maljapuheita kuin suunnitelmia ensi vuodellekkin. Kuten aikaisemminkin, tekstituotos- sekä kuvatuotosluokasta kvaalautuu suoraan PJ-arvoluokkaan. Suoran finaalipaikan saaminen toivotaan kannustamaaan tuotosluokkiin osallistumista, vaikka tarinallisesti kilpailijat ovatkin kutsuvieraita.

Viime vuoden teemaa jatkaen, edellisvuoden voittaja Zoa Ashbee ei kyennyt tilojen puutteesta johtuen järjestämään tämän suuruusluokan kilpailuja omalla kotitallillaan. Niinpä vastuuta jaettiin ja Eliot ja Ina Corbell ottivat tehtävän innolla suoritettavakseen. Vaikka tallin pääasiallinen laji painuukin enemmän kenttäratsastuksen puolelle, ovat Corbellit varsin tyytyväisiä saadessaan kestitä esteratsaastuksen huippuja kokonaisen viikonlopun ajan. Aikaisemman vuoden voittajaan sekä myös sitä aiempiin voittaja kasvoihin sekä hevosiin voit tutustua Power Jumppien omalta Hall of Famelta. Järjestäjät toivottavat kilpailijoille antoisaa viikonloppua, josta toivottavasti itse kukakin nauttii täysin siemauksin! Luvassa kun sattuu olemaan henkeäsalpaavien ratojen lisäksi myös vauhtia ja vaarallisia tilanteita myös väliaikaohjelmassa.

Teema-aihe: Vuodesta 2022 lähtien tuotoksien tekijöille on tuotu lisämausteena teema-aihe. Joka vuosi 2022 vuodesta lähtien kilpailuilla on ollut siis jokin aiheteema (kahden teemavärin lisäksi), jonka käyttäminen tuotoksessa voi antaa niin sanotun plussan tuomarien silmissä. Tämän teeman selkeä tai symbolinen hyödyntäminen tuotosta luodessa voi siis olla minkälainen tahansa viittaus kyseiseen aiheeseen. Tulkinta on loppupeleissä tuomareiden päätettävissä, mutta sen käyttö voi ratkaista loppupeleissä paljonkin. Aiheen käyttö on täysin vapaahetoista, mutta sen tarkoituksena on rohkaista kilpailijoita käyttämään mielikuvitustaan ja tuomaan uudenlaista twistiä pelin henkeen. Vuoden 2023 teemana toimii elementit.

Lisäpisteet: Vuoden 2022 kilpailuista lähtien on enne kilpailuja käydyissä Power Jump-valmennuksesta käymisessä voinut saada lisäpisteitä perusluokkiin. Ratsukko voi kerätä pitkin alkuvuotta ennen varsinaisia kilpailuja pisteitä (lisäarpoja) osallistumalla PJ-valmennuksiin tai järjestämällä niitä itse. Hyväksyttävien valmennusten on oltava samalta vuodelta, kuin Power Jumpin kilpailu, johon näitä arpoja tahtoo käyttää. Lisäarpoja valmennuksilla voi saada maksimissaan kaksi (2) ja ne voi käyttää ainoastaan perusluokkiin. Lisäarvat tarkoittavat lisänimeä tulosten arvontaan, eli omaa menestystä perusluokissa voi valmennusten avulla parantaa kolminkertaiseksi. Lue lisää lisäpisteistä Power Jumpin sivuilta.

Luokat & järjestäjä

1. Privileged 120 cm (sponsorina Stal Felis)
2. Jumbo 130 cm (sponsorina Equestrian Pro)
3. Champion 140 cm (sponsorina Royal Gardens)
4. Master 150 cm (sponsorina Arrowhill)
5. Grand Prix 160 cm (sponsorina Gain & Gear)
6. Tekstituotosluokka, taso väliltä 1-5 (sponsorina Corbyn Riding Center)
7. Kuvatuotosluokka, taso väliltä 1-5 (sponsorina Sunny Horse)
8. PJ-arvoluokka, taso väliltä 1-5 (sponsorina KGR2005)
Järjestyspaikka
 • Corbyn Riding Center (CORB8980): Ileamoor, Virtuaali-Iso-Britannia
 • Kuvitteellinen osoite 58 Shadebury Road, Ileamoor IL34 8OO
 • Tarkempi esittely tiloista kilpailuinfosta

 • Vastuuhenkilöt
 • Ina & Eliot Corbell (VRL-14837) @
 • Tossah Hoff (VRL-02207)

 • Ilmoittautuminen & rajoitukset

  Erikoisluokat
  Tuotosluokka (käytetään myös termejä erikoisluokka tai kutsuvierasluokka) on vuoden 2021 kisoista lähtien jaettu kahtia teksti- ja kuvapainotteiseen alaluokkaan. Tekstipainotteiseen luokkaan kuuluvat kaikki sellaiset tuotokset, joissa pääpaino on tekstissä, kuten tarinat. Kuvapainotteiseen luokkaan kuuluvat kaikki sellaiset tuotokset, joissa pääpaino on kuvassa, kuten piirrokset ja esimerkiksi simskuvat. Jos tuotos on sekoitus molempia, sekä kuvaa että tekstiä, osallistuja määrittelee itse kumpaa puolta haluaa tuotoksestaan painotettavan ja ilmoittautuu sen mukaiseen luokkaan. Mikäli jompi kumpi erikoisluokista jää alle viiteen osallistujaan, tuotosluokat yhdistetään yhdeksi luokaksi.

  Jokaiselle tuotosluokkaan ilmoittautuneelle ratsukolle on tehtävä erikseen yksi tuotos ja niitä voi vapaasti lähettää aina viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Mikäli tuotosta ei lähetetä, ratsukko siirretään tasoaan vastaavaan perusluokkaan.

  Säännöt
  ◊ PJ-arvoluokkaan ei ilmoittauduta erikseen, vaan siihen kvaalaudutaan menestyksen perusteella
  ◊ Sama hevonen voi ottaa osaa vain yhteen luokkaan koko kilpailuissa
  ◊ Yhdeltä ratsastajalta enintään viisi hevosta per luokka
  ◊ Ratsukon kapasiteetin rataesteillä on oltava vähintään 120 cm
  ◊ Hevosen on oltava vähintään 5-vuotias ja sillä on oltava vähintään 10 tulosta ERJ:n alaisista kilpailuista
  ↪ Tulos voi olla sijoitus tai osallistuminen, myös hevosen VH-profiilin statistiikka hyväksytään
  ◊ Osallistumisen yhteydessä on ilmoitettava hevosen sivujen osoite
  ◊ Osallistumisen yhteydessä tulee ilmoittaa ratsastajan etu- ja sukunimi sekä edustusmaa
  ◊ Aiempien vuosien PJ-voittajahevoset eivät voi enää osallistua
  ◊ Erikoisluokkaan ilmoittautunut, mutta tuotoksen lähettämättä jättänyt ratsukko siirretään automaattisesti tasoaan vastaavaan perusluokkaan!

  Kvaalautuminen arvoluokkaan
  ◊ Perusluokkien (1–5) sijoittuneet siirtyvät automaattisesti kilpailemaan PJ-arvoluokkaan seuraavanlaisilla kertoimilla: voittaja x3, toiseksi tullut x2, muut x1. Mikäli osallistujia luokassa on alle 10, kvaalautuu arvoluokkaan vain voittaja.
  ◊ Kaikki tuotosluokkiin (6–7) osallistuneet pääsevät automaattisesti arvoluokkaan kertoimin: voittaja x10, toiseksi tullut x5, muut x3.

  Osallistuminen muodossa:

  Luokka nro
  <*img src="/lip/maalyhenne.gif"> Ratsastajan etu- ja sukunimi (VRL-00000) – <*a href="http://osoite">Ratsun virallinen nimi<*/a> VH-tunnus (taso cm)
  + Mahdolliset linkit lisäarpavalmennuksiin  VIP: torstaina 13.7.2023
  sähköposti: alvavirtuaali@gmail.com
  otsikko: Power Jump 2023
  Ilmoittautuessa yhdistä samaan luokkaan osallistuvat saman luokkaotsikon alle ja poista tähdet. Ratsastajan VRL-tunnus ja ratsun VH-tunnus ovat pakollisia, samoin kuin hevosen sivut osallistumisoikeuden tarkistamista varten. Muokkaa lippukuvan koodiin oikea kaksikirjaiminen maatunnus (esim. /lip/fi.gif) sen mukaan, mitä maata ratsastaja edustaa. Käytä pieniä kirjaimia. Taso ilmoitetaan jokaisessa luokassa mahdollista PJ-arvoluokkaan pääsyä varten, luokissa 6–7 se valitaan itse väliltä 120–160 cm.

  Kilpailuhenkilöstö

  Kilpailunjohtajat
  Ina Corbell (VRL-14837)
  Eliot Corbell (VRL-14837)

  Kings Riders 2005:n puheenjohtaja
  Tossah Hoff (VRL-02207)

  Perusluokkien tuomarit (arpojat)
  120 cm: Kasper Hallamaa (VRL-11936)
  130 cm: Noah Baker (VRL-13876)
  140 cm: Magnus Antonini (VRL-01544)
  150 cm: Sascha Hartz (VRL-08817)
  160 cm: Noah Baker (VRL-13876)

  Erikoisluokkien tuomarit
  Maja Sarri-Lohjelm (VRL-08526, tekstilk.)
  Marius Valderhaug (VRL-08942, tekstilk.)
  Amy Wilson (VRL-10961, tekstilk.
  Aava Arasalo (VRL-13876, kuvalk.)
  Allegra Roxborough (VRL-05265, kuvalk.)
  Veera Riekonkoski (VRL-10735, kuvalk.)

  PJ-arvoluokan tuomari (arpoja)
  Otterley Wilson (VRL-12757)
  Muuta toimihenkilökuntaa
  Adelaide Corbell (kilpailukanslia)
  Eric Corbell (kilpailukanslia)
  Tomas Wendrof (myyntivastaava)
  Ulriikka Arvo (ratatiimi)
  Holly Winry (ratatiimi)
  Francisca McCoy (ratatiimi)
  Titus Vidskar (info)
  Jessamine Vidskar (info)
  Bethany Raeves (vierastalli)
  Gilda Johnson (vastaava eläinlääkäri)
  Magnus Grey (päivystävä kengittäjä)
  Laurence Bauer (verryttelyn valvonta)

  Palkinnot


  Kaikkien luokkien sijoittuville 1-6

  Luokkien rahapalkinnot:
  luokat 1-5: 1. sija 12 000v€ - 2. sija 10 000v€ - 3. sija 7000v€ - 4. sija 5000v€ - 5. sija 3000v€ - 6. sija 1000v€ - muut sijoittuneet 500v€
  luokat 6-7: 1. sija 15 000v€- 2. sija 12 000v€ - 3. sija 10 000v€ - 4. sija 8000v€ - 5. sija 5000v€ - 6. sija 3000v€ - muut sijoittuneet 1000v€
  PJ-arvoluokka: 1. sija 60 000v€- 2. sija 45 000v€ - 3. sija 30 000v€ - 4. sija 20 000v€ - 5. sija 15 000v€- 6. sija 10 000v€ - muut sijoittuneet 5000v€


  Privileged - Stal Felis


  Jumbo - Equestrian Pro


  Champion - Royal Gardens


  Master - Arrowhill


  Grand Prix - Gain & Gear


  Tekstituotosluokka - Corbyn Riding Center


  Kuvatuotosluokka - Sunny Horse


  Valmennuslahjakortti Sunny Horseen. Sunny Horse tarjoaa viikonlopun mittaisen kokemuksen tiloillaan Floridassa, huippuluokan eliittiestekilpatallilla. Viikonloppu sisältää majoituksen Sunny Horsen vierastalolla, sekä kaksi estevalmennusta. Valmennukset pitää Dexter Cook. (Virtuaalisesti lahjana on yksi (1) estevalmennusteksti, joka on lunastettavissa tämän palkinnon saaneelle ratsukolle, eli samalle ratsastajalle ja samalle hevoselle.)

  PJ-arvoluokka - KGR2005

  Pääpalkintona hiekkakullan värinen Luxobia-mallin urheiluauto. Auton merkki on jätetty avoimeksi, eli sen saa saaja itse tarinallisesti halutessaan päättää.

  Ulkoasu © Heidi / Pilvimarja 2022, muokkaus Alva | virtuaalinen kilpailu : sim-game competition